søndag 7. mai 2017

Tre av seks gull til Norge i Nordisk junior buldring

Norge vant tre gull, mens Sverige, Finland og Danmark tok et gull hver. Norge tok også tre sølv, mens Sverige tok to og Finland ett.
Så det var ingen tvil hvem som hadde de beste juniorene når Nordens beste juniorbuldrere var samlet i helgen i Gøteborg når Kviberg KK arrangerte konkurransen.

Leo Ketil Bøe og Lisa-Maria Kvandahl vant de eldste juniorklassene. Slik de gjorde det ifjor. 
Hauk Lem vant Youth A, altså 15-16 åringene.
Kristoffer Klev tok sølv i junior. Mia Støver Wollebæk tok sølv i Youth A. Og Ørjan Rødland Vaage tok sølv i Youth B, altså 13-14 åringene.

Her er resultatlista. Den viser at det var flere sterke 4. plasser også.
Det er ikke lagt ut de konkrete resultatene, men bilder av kvalikk og finaleneresultatene tyder på at det var harde buldre i flere klasser.

I fjor tok Norge 4 av seks gull i buldring, men i den yngste klassene var det litt sterkere konkurranse i år og de som var best da bryner seg i klassen over. På samme vis ble det fire av seks gull i tau-Nordisk for juniorer ifjor høst i Haugaland klatrelags nye storstue.

Her er streamen fra konkurransen.  Den ligger på Youtube, men er dessverre ikke av samme kvalitet som vi har vent oss til i Norge med god produksjon og kommenterer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar