søndag 1. september 2024

Tidenes EM-innsats. Ingrid Kindlihagen på 8. plass og Sunniva Øvre-Eide på 11. plass i EM i kombinert led og buldring.

Ingrid Kindlihagen stod for den beste norske prestasjonen i EM for senior i Villars den siste uka. Hun kvalifiserte seg til finale i kombinert led og buldring, og endte på en sterk 8. plass. Sunniva Øvre-Eide tok også en sterk 11. plass, og dermed den beste samla norske prestasjonen i et EM tror jeg. 

Svenske Hannes Puman kom også på en 8. plass i kombinert. 

Kindlihagen kom også til semifinalen i buldring isolert sett, med en sterk 9. plass i kvalikken og en solid 16. plass til slutt. 

Hun ble også 35 i led, mens Sunniva Øvre-Eide kom på 28. plass. Til sammenligning kom Sunniva på en supersterk 16. plass i verdenscupen i sommer, så hun uttrykte på instagram at hun ikke var veldig fornøyd med dette EM-resultatet i led. 

Kombinertresultatene er noen av de beste norske prestasjonene i et senior mesterskap i regulær klatring (det har vært endel pallplasser i de ulike klassene i mesterskap i para-klatring). I forbifarten kommer jeg på: Hannah Midtbø har en tredjeplass i EM i buldring, Magnus Midtbø har en 4. og 8. plass fra VM-finaler, og 5, og 6 plass i EM-finaler. Tina Johnsen Hafsaas har  en 6. plass i EM. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar