søndag 15. desember 2013

Østlandscup med de beste unge klatrerne

Lisa Marie Kvandahl og Jens Kristian Aasmundsen vant den vanskeligste jente- og gutteklassen i lørdagens Østlandscup på Klatreverket. Dette var den siste av årets konkurranse, og sesong for denne konkurranseformen som veksler mellom de ulike klatresentrene.
Her er resultatlista.  Totalt deltok 43 klatrere

Konkurransen er av det uhøytidelige slaget hvor deltakerne bestemmer selv hvilken klasse med ulike vanskelighetsgrader, og så får man poeng for antall ruter som blir gått på topptau innenfor to klasser. Sort var vanskeligst, og de to vinnerne fikk like mange poeng og var de eneste som klarte alle rutene i de to vanskeligste klassene. De sorte rutene var opp mot grad 8- eller 8.

Deltakerne var fra fem til 17 år, og særlig fra niårsklassen er det allerede deltakere som begynner å nærme seg grad seks. Og som vanlig all ære til Ben Campell-Kelly og de andre flinke organisatorene i Oslo klatreklubb.

Det var dobbelt så mange jenter som gutter i de to vanskeligste klassene, og det var bare Oslo klatreklubb som stilte med deltakere i den "svarte" klassen. Det bekrefter inntrykket av en solid satsing på unge, fra klubben som ble klart beste juniorklubb under NM.

Ellers deltok det mange fine klatrere fra Gjøvik i nord til Fredrikstad og Sandefjord i sør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar