onsdag 30. september 2020

Marte Håkenstad Bråten med 4. plass i svenske buldremesterskapet


Her er opptak av finalen for kvinner i det svenske buldremesterskapet hvor Marte var svært nær pallen, og grattis til svenskene for å ha fått god skikk på videostreamen. 

Marte Håkenstad Bråten fra Lillehammer tok fjerdeplass i det svenske mesterskapet i buldring. 

Hun var den eneste som klarte de fire sonene, men manglet en topp for å komme likt med eller rett bak vinneren Linda Sjödin - som overrasket klatre-verden med en solid 8B+ bestigning av The new baseline i Magic Wood i Sveits

Hun bor nå i Stockholm etter å ha bodd i Alaska en stund (siden jeg ikke kjenner henne, så har jeg bare stalket henne litt på sosiale medier for å prøve å få det sånn passe riktig). 

Hun har i år returnert til konkurranseklatring etter flere år som skiløper på topp juniornivå, men som ung junior var hun selskreven mer eller mindre øverst på pallen i flere konkurranser for noen år siden. Da hun deltok i NM i Lillehammer var det knyttet spenning til om hun kunne gjøre comeback på pallen, men det var sikkert i tidligste laget etter retur fra Alaska og skisatsing. Hun kom litt ned på listene, men det er helt åpenbart en bedre klatretrent utøver som var med i Sverige i helga og var svært nærme enn pall med de beste svenske kvinnene. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar