mandag 9. november 2020

Mari Augusta Salvesen går "The dirty dozen" off-width klatring i England - med et dusin vitser

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/B2xNopOB8Dc" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

(Hvis det ikke dukker opp en video her, men bare litt html-koding, så fungerer ikke embeddingen fra Youtube. Sorry) 

Wide Boys har laga en video av Mari Augusta Salvesen som klatrer 12 off-width linjer i Brimham, et eller annet klatreområde i England med 12 såkalte off-width linjer som er så store at man ikke kan jamme med henda, men ikke så store at det er en kamin man kan klatre i dem. Og for å toppe prosjektet, så skal hun også servere en vits mellom hver bestigning. Som for eksempel: Hvem er den mest skremmende klatreren? Svar: Magnus MidtBØ. 

Et ganske funny prosjekt med andre ord, med klatring opp til E6, som kanskje kan tolkes som grad åtte eller deromkring. Men det bekrefter vel at Mari er i ferd med å etablere seg som storriss-klatrer i England, hvor hun også tidligere har blitt kjent for noen svært røffe bestigninger mens hun har besøkt kjæresten Pete Whittaker, som både er i verdenstoppen i rissklatring og halvparten av WideBoys-duoen som har laga firmaet og videoen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar