søndag 7. april 2024

Emmelie Conders til finale i Europacup for juniorer. Per Ravlo Caspersen på 15. plass



(Bilde grabbet fra den gode youtube-sendingen til arrangørene, beklager dårlig fotokvalitet)

Emmelie Conders var den eneste norske og nordiske utøveren som kom til en finale i vårens første europecup for unge i Italia i helga. Per Ravlo Caspersen var heller ikke langt unna en finale med en 15- plass i U20 klassen. 

Emmelie Conders, som er med i Kolsås Klatreklubb, kom til finalen i U18 på 8. plass og selv med to sterke topper i finalen så ble det 9. plass til slutt og uansett en av de få norske utøverne som har vært i en finale i den europeiske ungdomscupen (jeg tipper det er omlag et dusin som har klart det før). Hun kom rett fra seier i NM på Lillehammer før påske. Hun vant også helt klart konkurransen om å være den kuleste utøveren, med sin svært karaktersstiske caps som hun alltid klatrer med (respekt). 

Per Ravlo Caspersen kom på 15. plass i U20-klassen, et lite stykke unna finalen men langt foran de andre norske utøverne som fikk prøve seg i ungdomscupen. Per kom til tre finaler i fjorårets ungdomscup, med en tredjeplass i den samme klassen U20. Så om konkurransen er blitt hardere eller om Per og de andre norske deltakerne var litt uheldig, er det litt vanskelig å si. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar