søndag 23. juni 2024

Storeslem for Trondheim i Norgescup med tre gull og to sølv

Trondheim klatreklubb dominerte årets første norgescup i tauklatring med tre gull og to sølv, mens Bergen og Oslo fikk to gull og Kolsås fikk et gull i stevnet som Romsdal Tindegruppe arrangerte i Molde klatresenter sist helg.

Trym Eide vant for første gang den yngste klassen, selv om han vel også er ett år yngre enn mange av de andre utøverne. Han gikk forøvrig en førstebestigning på grad 9- i Flatanger-området tidligere i våres, det tror jeg med grei margin er den yngste førstebestigningen av en hard rute i Norge. 

Leo König vant den mellomste klassen. Og Gard Bang-Kittelsen vant herreklassen også for 16-17 åringene. Legg på sølv til Johanne Flemmen-Bø i den yngste klassen, og sølv til Pernille Tvedt i seniorklassen, så ble det en bra dag for trønderne som den klart beste klubben. 

Bergen klatreklubb vant den yngste juniorklassen med Virginia Vignal, mens Anna Ackre vant seniorklassen. 

Oslo klatreklubb vant junior kvinner med Hanne Bjørn-Lian og Christer Raugland sørget for at det ihvertfall var med en etablert konkurranseklatrer i senior menn, som han vant med veldig solid margin. 

Kolsås er vant til å dominere, men måtte denne gang nøye seg med et gull og et sølv i junior menn som Trym Landmark vant foran Alfred Kirkebø, mens Drammen Klatreklubbs Daniel Midttun tok bronsje. 


Resultatene. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar