lørdag 2. april 2011

Magnus Midtbø leder i USA-mesterskpet + noen tøffe bilder

Magnus Midtbø leder etter de to kvalifiseringsrutene til det åpne amerikanske mesterskapet før dagens finale - eller rettere sagt natt til søndag norsk tid. Det skriver han på sin blogg, hvor han virkelig er blitt god til å formidle hva som skjer.
Hvis jeg ikke husker helt feil, så vant Magnus den tilsvarende konkurransen ifjor.

På bloggen sin har han også lenket til noen bilder fra en kjent amerikansk fotograf som har tatt noen litt annerledes bilder av Magnus til et kommende Fri Flyt. "Norges sterkeste mann" er tittelen på bildene.
Magnus har de siste ukene på bloggen mest

Ellers har bloggen til Magnus vært den raskeste nyhetskilden på de siste ukenes største sportsklatrenyhet for kvinner (lagt til i ettertid, se kommentarfeltet), kjæresten hans Sasha Digiulian sine fantastiske prestasjoner i Red River Gorge, hvor hun klatret to 8c+ og som første amerikanske kvinne gikk 8b+ i første forsøk. Det plasserer den unge klatreren blant de beste kvinnelige klatrere gjennom tidene målt i sportsklatreprestasjoner.
Hun leder forøvrig også den samme konkurransen i helgen, og vant også i fjor. Ifjor deltok hun også på ekstremsportveko på Voss sin buldrekonkurranse.
Magnus skriver selv på bloggen at han har brukt tiden på å trene utholdenhet. Ser ut som om det har virket før finalen i det åpne amerikanske mesterskapet.

2 kommentarer:

  1. intressant og oppdatert som alltid. Men å hevde at Sashas prestasjoner er de siste ukenes største sportsklatre nyhet, samtidig som Ondra sighter fem 8c+ og førstebestiger to 9b, er vel å ta litt hardt i...?

    SvarSlett
  2. Takk. Det burde stått for kvinneklatringen.
    Du har selvsagt helt rett.
    Det har parallelt vært to av de mest imponerende ukene for henholdsvis de beste herre- og kvinneklatrerne. Eller ungdommene, siden begge er tenåringer.

    SvarSlett