lørdag 13. oktober 2012

Følg norgescupen i buldring på direkten

I dag er det Norges cup i buldring i Bodø. Litt langt unna for mange tilskuere kanskje, men fortvil ikke. Nrk fortsetter sin gode tradisjon og streamer konkurransen.

Finalene starter klokken 14.

3 kommentarer:

 1. funker ikke hos meg. "feil i avspillingen", osv.

  SvarSlett
 2. Her var det en fin blanding av tekniske problemer (lyd forsvant, feil i avspillingen, osv), og elendig produksjon.

  Eg såg juniorfinalen, før eg ga opp pga tekniske problem, og ein skulle tur at me var i 1970, for det var knappe 10% av tida ein fekk sett jentna klatra!

  Det var også dårlig med overlagt tekst, så det var vanskelig å følge med på kven som klatra, og sidan kamera skifta vinkel såpass ofte var det og utrulig vanskelig å følge med på kven som toppa eit problem og ikkje. Midtveis i juniorfinalen las dei opp foreløpig resultater...for gutar.

  Problema som var satt av Hannah og Henning såg gode ut, men det var vanskelig å bedømma, sidan det var heilt feil kameravinklar for å få eit overblikk over dei, her har sikkert rommet lagt ein del begrensinga, men allikevel.

  Ein skulle ikkje tru det var statskanalen som sto bak dette - StudentTV i Trondheim ved NM i fjor var i ein heilt annan klasse.

  SvarSlett
  Svar
  1. Yngre junior jenter var nok vanskelig å få med seg da stort sett alle problemene var skrudd for lette. Jentene flashet det meste og forsvant ut mens mange av guttene sleit lenge.

   Slett