lørdag 13. oktober 2012

Norgescup med to hjemmeseire

Robin Mjelle vant seniorklassen og Martine Limstrand vant eldre juniorklassen. Dermed tok Bodø to av førstplassene i lørdagens norgescup i buldring i Bodø.
Mer overraskende var det at andreplassen også gikk til Bodø. Ivan Kravjansky slo de langt mer meritterte buldrerne Eirik Birkelund Olsen fra Tromsø og Tarjei Hamre, som var de enste utenfra Nordland som deltok i konkurransen.
Robin vant dermed igjen en nasjonal konkurranse i Nord-Norge. Han vant også NM før sommeren i Tromsø. Heller ikke da deltok de best plasserte buldrerne når nasjonale konkurranser arrangeres i Sør-Norge, sikkert en liten utfordring for arrangører.

Amund Lyngstad vant eldre juniorer, en seier for klatrelinja på Norsk toppidrettsgymnas på Lillehammer som forsiktig begynner å prege juniorklassen. Siden bloggen hetter Drammensgranitt, får jeg også nevne at Drammen klatreklubb har fått sin første norgescupmedalje i juniorklassen med Patrick Pedersen på andreplass.
For de eldre juniorene tok Jorun Rennan fra Gjøvik andreplassen, men det var bare de to erfarne norgescupdeltakerne som deltok i konkurransen. Hun kom bak nordisk mester Limstrand, som altså vant i hjembyen.
13 år gamle Lisa-Marie Kvandahl fra Fetsund og Oslo klatreklubb vant sin første norgescupseier.
Rasmus Thaning tok også seieren blant de yngste juniorene, også han fra Oslo klatreklubb, I likhet med andreplassen til Kristoffer Klev.
Satsingsgruppen til Oslo klatreklubb satte med andre ord sitt preg på konkurransen etter at mange i gruppen tok turen til Bodø. Miljøer har samlet mange av de gode yngste juniorene i Oslo-området, og ser ut til å kunne prege konkurranser framover også.

Line Tveter vant dameklassen, den eneste som klarte noen buldre i finalen av de tre deltakerne som ikke har vært med på norgescuper tidligere.

Her er resultatlisten, åpnet på herreklassen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar