fredag 26. oktober 2012

Her er favorittene til Norgescupen i Trondheim

Nesten 40 påmeldte stiller til den første norgescupen i Arendal. Tina Johnsen Hafsaas er åpenbar favoritt blant kvinnene, en siste oppkjøring før EM for junior neste helg. Magnus Midtbø klatrer verdenscup i Japan. men Jakob Heber Norum og John Henry Nilssen blir en spennende duell på herresiden.

Flest deltakere er det i juniorklassene, blant annet stiller Oslo klatreklubb med en solid gjeng av de yngste. Jon Pål Hamre er favoritt av de yngre gutta etter å ha vunnet de to første konkurransene, men Rasmus Thaning fra Oslo klatreklubb vant norgescupen i buldring og Østlandscupen i tau i høst. 
Martine Limstrand fra Bodø er favoritt i eldre jenter, selv om den nordiske buldremesteren i sin klasse kunne stilt i en klasse under.
Eldre gutter blir litt tipping mellom Brage Birkelund Olsen fra Tromsø og Rolf Martin Bjørngaard fra Volda, selv om ingen av dem har vunnet i de to tidligere konkurransene. Her deltar også Patrick Pedersen fra Drammen klatreklubb, litt lokalpatriot her.
For yngre jenter er det spennende om førsteårsdeltakeren Lisa-Marie Kvandahl fra Oslo klatreklubb klatrer like bra med tau som hun buldret i Bodø for et par uker siden, eller om Bergljot Hansen fra Trondheim, det andre solide ungdomsmiljøet nå om dagen, vinner her slik hun vant i sist norgescup i Sogndal foran Kvandahl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar