mandag 7. januar 2013

Takk for 103699 besøk på bloggen i 2012

Okei, litt årsoppsummering. 
 • Totalt har bloggen hatt 103699 besøk i løpet av 2012. Det er nesten en fordobling fra 2011. Det er hyggelig, men skyldes nok både flere innlegg og at Klatreforbundet har lenket til denne siden for å nyhetsoppdateringen. Dessverre skyldes det nok også at mange brukte denne bloggen for å få oppdateringer om dødsfallene til Bjørn-Eivind og Stein-Ivar for 11 måneder siden etter ulykken på Kjerag. Det har preget året til mange av oss. 
 • Jeg har laget 319 blogginnlegg i 2012. Det er også en kraftig økning fra 2011. Da var det 237 blogginnlegg. 
 • Ifølge Google analytics har det vært 25000 mennesker innom bloggen totalt i 2012. Det er jeg usikker på om stemmer, siden det er noen som driver og sletter cookies, og dermed kan bli telt to ganger. Eller leser både fra pc jobb og privat og mobil. Men det er også endel flere enn i 2011, hvor det var 14000 omtrent. 
 • På en vanlig dag er det 200-300 hundre innom, og på en vanlig uke 1500-2000 lesere. Det speiler nok et mer reelt tall. Ut fra tilbakemeldingene ellers også er det mange som setter pris på det, så jeg skal prøve å sette av tid til dette framover også. 
 • 2012 har vært et møkkaår fordi jeg har mistet flere gode klatrevenner. Det speiler også lesingen på bloggen. De mest leste innleggene var minneordene om Bjørn-Eivind og Stein-Ivar, samt nyheten om at de var savnet og oppdateringene på det som skjedde der. Minneordet for Bernt Ove Reinertsen var det også mange som ønsket å lese. 
 • Av rene klatrenyheter, så er det en evergreen som kommer høyt opp på leselisten i 2012 også. Min guide til klatring i Bohuslän blir lest og lest av folk som googler seg fram til den. Når såpass mange har lest den litt perifere og halvannet år gamle saken om at Therese Johaug var på Mont Blanc (guidet av Bjørn-Eivind faktisk), så skyldes nok det også at mange er mer interessert i å google om Johaug enn i klatrenyheter. 
Ellers er jeg glad for alle som gir et lite vink om store og små klatrenyheter. En slik klatreblogg fungerer bare i samspill med andre interesserte på området. Det er både hyggelig og det er nødvendig for å få spredt litt info til Klatre-Norge. Ellers tar jeg gjerne imot innspill i kommentarfeltet, eller innspill direkte til geirarnebore@gmail.com. 
Godt nyttår, Vær forsiktig. Og kjør på. 

8 kommentarer:

 1. Kjempebra blogg du har Bore!

  SvarSlett
 2. NRK, Aftenbladet, IT Avisen og Borebloggen er mine kilder for daglige nyheter. Du er the Dude, takk for at du samler riket. Først var det BKK sladdersiden, så var det Steepstone, nå er det Borebloggen og tvillingene Grimz

  SvarSlett
 3. Kanon jobba Bore!!! Du favner det meste. Er selv innom daglig.
  Eneste som jeg savner hos klatreblogg-Norge måtte være en blogg av Yazzaman selv!

  SvarSlett
 4. Hehe det finnes jo en Yazzablogg. Dog uten innlegg. Venter i spenning:
  http://yazzaman.blogspot.com/

  AA

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, dette var morsomt.. Hvis du mener alvor så send bruker og passord så skal jeg flytte Facebook bloggen om Troen på Mirakler til blogspoten. Bruker & Passord til: yazzaman@gmail.com

   Slett
  2. Tuller du Yazzaman? Trykker jeg på navnet ditt over, så kommer bloggen opp under din blogger-profil... Dersom du ikke har laget den selv, så tror jeg du burde skifte noen passord....


   Olsendrivers It-Avdeling

   Slett
 5. Sikkert fint om Yazzaman får tilsendt bruker og passord?

  SvarSlett
 6. Takk til Olsendrivers IT avdeling.. Av en eller annen grunn har Google eller meg selv i fylla ordnet min egen bloggside. Da er det liv på yazzaman.blogspot.com Sorry Bore for at diskusjonen her på tråden handlet mer om dette enn din fantastiske innsats :-)

  SvarSlett