søndag 10. februar 2013

Juniorene preget Norgescupen i Narvik

I jnuiorklassen deltok nesten alle som har gjort det bra i NM og andre konkurranser da Norgescupen ble avhold i Narvik i går. I seniorklassen deltok ingen av de beste fra NM.

Her er resultatlista: 

Og her er et opptak av konkurransen

Lisa-Marie Kvandahl fra Oslo klatreklubb vant den yngste juniorklassen, og byttet plass mot Bergljot Jullumstrø Hansen fra Tromdheim i forhold til resultatet i NM i Stavanger i november da de to fikk andre og tredjeplass.
Leo Kjetil Bøe fra Bergen vant foran Kristoffer Klev fra Oslo, etter at de to har mistet sine hardeste konkurrenter til eldre junior siden NM i Stavanger ifjor høst.

I eldre junior vant Jon Pål Hamre i sitt første år i klassen,

Eldre junior ble vunnet av Jon Pål Hamre fra Trondheim, mens de neste plassene ble tatt i samme rekkefølge som i NM med Isak Ekstrøm Sørensen på andreplass og Herman Trosby Nesse fra Christiansand klatreklubb på tredje.

Eldre junior jenter ble også nå vunnet av Jorunn Rennan fra Gjøvik, foran nykommeren i NC-sammenheng Sunniva Eik Haave fra Oslo.

Martine Limstrand deltok ikke i juniorklassen, men vant seniorklassen. Men i den klassen deltok ingen fra NM-finalen sist høst.

I herreklassen var det bare Endre Sandø Evensen som også var med på de ti første plassene i NM. Den ble vunnet av Bror Magnum Morten Ranum fra Ål/Tindegruppa i Trondheim, som vel ikke har deltatt noe særlig i konkurranser tidligere med som har markert seg med harde bestigninger ute på bolter og naturlige sikringer.
Andreplass gikk til Henrik Farstad fra Narvik, som vant junior-NM sist høst, foran Eirik Birkelund Olsen fra Tromsø.

2 kommentarer:

  1. Tror det skal være Bror Morten, men Bror Magnum er kult det også da...

    SvarSlett
  2. Takk for hjelpen.
    Selvsagt er det Morten, men jeg er enig i din vurdering at Magnum er et veldig kult mellomnavn. Retter det opp like fullt.

    SvarSlett