torsdag 6. januar 2011

Takk for alle besøk. Hva er det størst interesse å lese om:

Det siste halvåret har jeg prøvd å holde bloggen sånn passe oppdatert på klatrenyheter som kan ha litt interesse, etter en periode med litt lite tid og prioritering av blogging.

Tilbakemeldingen har vært hyggelig, både fra endel klatrevenner og andre.
Det er også interessant å lese besøkstallene på Google analytics (ja, det er litt nerdede og kanskje litt forfengelig, men jeg har nå en jobb som innebærer at jeg også har et forhold til nettstatistikk)

Litt tall
6 957 personer besøkte dette nettstedet, ifølge statistikken. Jeg tror det vel er færre (det er tross alt noen som sletter cockies, for å bruke geekspeaks, særlig siden vi snakker om et helt år). Men at det er såpass mange gjør det litt morsomt å å holde på.

16 130 besøk totalt
26 225 sidevisninger
Nesten alt ser det ut til kom i andre halvår.

Her er de ti mest leste sakene:

1. Forsiden 10 003 visninger
2. /2010/08/det-er-bare-bye-seg-i-stvet-for-sindre.html 2 786 visninger
3. /2010/04/guide-til-norske-klatrere-som-blogger.html 1 287
4. /2010/04/crackoholic-nordens-beste-klatrefilm.html 846
5. /2010/08/hilde-bjrgaas-og-hanna-mellin-gar-hoka.html 318
6. /2010/08/supermann-med-ny-frirute-pa-blamannen-i.html 317
7. /2010/06/aldri-har-vel-ungdommen-vrt-sterkere.html 302
8. /2010/07/alt-du-trenger-vite-for-klatring-i.html 281
9. /2010/07/den-komplette-guiden-til-gode-svenske.html 269
10. /2009/07/ny-sommer-ny-klippe-derfor-er-bohuslen.html 266

Ellers er jeg litt usikker på hvordan bloggen kan tas videre. Jeg er åpen for innspill hvis det er noen lesere som har det.

Godt nytt klatreår

6 kommentarer:

 1. Spennende å se slike statistikker, ser ut som at det er en del som er inne her ja. Syns godt det kan være mer bilder og sånne ting, og flere innlegg om unge lovende klatrere. Ellers syns jeg bloggen er veldig bra! :)

  SvarSlett
 2. Takk for gode innspill og ris:
  Bilder: Ville selvsagt vært knall. Ingenting forklarer bedre og gir mer lesing på blogg enn bilder og filmer. Men jeg er nok ikke nok ute til å ta dem selv, og er for opptatt av opphavsrett til å bruke bilder som jeg ikke har eiendomsrett til selv.
  Juniorgenerasjonen har det vært spennende å skrive om, og jeg ser gjerne etter flere spennende talenter hvis det er noen.

  SvarSlett
 3. Skrev jeg virkelig ris når jeg mente ros? Må være yrkesskade fra noen år med kritiske eposter på jobben. Takk for ros selvsagt.

  SvarSlett
 4. Med Steepstone liggende ned og Norsk Klatring med sparsomme oppdateringer og kommentarer er dette det stedet som mest oppdatert på norske prestasjoner i inn- og utland.

  Du har tydeligvis et godt kontaktnett og klarer å sette prestasjonene inn i en sammenheng. Stå på videre!

  SvarSlett
 5. Takk for rosen. Skal prøve.

  Nå syns jeg Klatring og Steepstone er flinke jeg da. Det Steepstone har gjort på frivillig basis i et tiår er ytterst imponerende selv om det rene nyhetstrøkket er dempet. Slikt går i bølger, og jeg tviler på at jeg gjør det samme om ti år som nå.

  Jeg syns Klatring har fått en fin nettside, og det kan hende at litt konkurranse fra bloggere som meg skjerper årvåkenheten litt og gir tips til saker som følges opp. Det står seg bra sml med hva andre store klatreblad får seg til.

  SvarSlett
 6. Masse fin lesning her Geir Arne - en av få blogger som er verdt å følge!

  SvarSlett