lørdag 10. august 2013

Mestermøte mellom Hannah Midtbø og Therese Johansen

Norgescupen i buldring ga en svært spennende duell mellom Hannah Midtbø og Therese Johansen. Therese har i flere år vært en av verdens beste buldrere, og kommet til semifinale i verdenscupen i buldring. Hannah både har en tredjeplass fra buldre-EM noen år tilbake og var den første kvinne i Norden som klatret 8c+ graden.
Hannah vant duellen, hun klarte to bonustak i finalen mens Therese klarte et bonustak.

Herreklassen hadde også flere sterkinger. Robin Mjelle og Thilo Schröter lå best an etter kvalifisering.
Thilo vant finalen med knappest margin, et bonustak mer. Begge klarte to av bulderne. 

Magnus Midtbø og Tina Johnsen Hafsaas klatret bra i verdenscupe samme helg, så de deltok ikke.

Nivået mellom de beste herrene og damene kan best vises med den siste finalebulderen, hvor Robin såvidt klarte den i siste forsøk mens Hannah ramlet med fingrene på toppkanten.

Eldre junior ble noe overraskende vunnet av Sunniva Eik Haave fra Oslo foran Martine Limstrand, som ellers har for vane å vinne nasjonale og nordiske konkurranser.
Gutteklassen ble vunnet av Rol-Martin Bjørngaard fra Volda, foran Erlend Nundal fra Gjøvik. Patrick Pedersen fra Drammen ledet etter kvalikk
Yngre junior ble vunnet av Lisa Marie Kvandahl, den eneste som gikk tre finalebuldre i første forsøk. Andreplass er en ny finalist: Gunhild Bjørngaard fra Volda, som brøt opp i den vanlige duellen mellom Lisa og Bergljot Jullumstrø Hansen fra Trondheim.
Hos guttene vant Kristoffer Klev den jevne konkurransen, han var den eneste av finalistene som klarte å ta et bonustak. Litt harde buldre med andre ord.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar