lørdag 26. oktober 2013

Bare en toppet ut i Buldre-NM, men det var nok for .....

Magnus Midtbø fra Tyrili KK var den eneste av herrene som klarte noen av bulderne i finalen i NM i Bodø lørdag. Han flashet to finalebuldre. (i den første utgaven av denne bloggen skrev jeg at det bare ble gått en bulder, men det baserte seg på en resultatliste som tydeligvis ikke var helt oppdatert, min feil).
John Henry Nilssen fra Kolsås KK klarte et flere bonustak enn Thilo Schröter, inkludert en bonus som Magnus Midtbø ikke klarte.
Therese Johansen fra BRV vant kvinnefinalen med to tre buldre, en mer enn Tina Johnsen Hafsaas fra Kolsås KK. Anine Eriksen fra Oslo KK tok tredjeplassen.

Lisa.Marie Kvandahl fra Oslo KK vant yngre junior med fire bestigninger på fire forsøk, like bra som andreplassvinner Bergljot Jullumstrø Hansen - men med bedre kvalikk. Her kom Camilla Persen fra Oslo KK på tredjeplass.De yngste jentene viste derfor at de holder det samme gode nivået som tidligere, og høyere enn det ruteskruerne hadde regnet med.

Leo Ketil Bøe fra Bergen KK vant yngste gutteklasse med to bestigninger, foran Jostein Hansen fra Bodø og Kristoffer Klev fra Oslo - som ledet etter kvalikken.

Eldre jenter senior ble som ventet vunnet av Martine Limstrand fra Bodø, med en topp mer enn Sunniva Eik Haave fra Oslo og Jorun Rennan fra Gjøvik som tok tredje pga dårlige kvalikkresultat.

Eldre gutter ble bra vunnet av Rolf-Martin Bjørngaard fra Sunnmøre, han klarte blant annet en bulder som ingen avde beste  seniorkvinnene gikk tross sine gode internasjonale plasseringer fra to av dem. Erlend Nundal fra Gjøvik ble nummer to og Brage Birkelund Olsenfra Tromsø nummer tre.

Her er resultatlistene i det som virket som et plettfritt arrangement med solid deltakelse, streaming og alt det andre som gjør konkurranser til solide begivenheter som samler Klatre-Norge.

Beste klubber:
Oslo, 5 medaljer, ett gull.
Kolsås, 3 medaljer i seniorklassene
Bodø, 2 medaljer, ett gull
Gjøvik, 2 medaljer. 

6 kommentarer:

 1. http://www.bodoklatreklubb.no/bkk/nm-2013/seniorfinaler-nm2013

  SvarSlett
 2. Magnus flashet 2 buldre i finalen, spørs om ikke overskriften bør justeres. Ruteskruerne bommet litt med de yngste jentene, men hos herrene var bl.a. John Henry svært nær å toppe de to Magnus ikke gikk. Så ikke veldig feil ut der og da ihvertfall.

  SvarSlett
 3. therese gikk 3 buldre...

  SvarSlett
 4. Her var det litt av hvert som ikke stemmer. Men her er i alle fall fasiten: http://bodoklatreklubb.no/bkk/195-norgesmestere-i-buldring-2013

  SvarSlett
 5. Takk Jan Erik, jeg har endret posten slik at det er riktig antall uttoppinger på Magnus. Det var lagt ut en liste i går med bare en uttopping, men det er mulig jeg misforstod og at den var fra før finalen var helt avsluttet. Har justert beskrivelsen av ruteskruerne også, når John Henry klarte fire bonustak så var de ikke så langt unna. Er det andre forhold jeg har oversett eller som ikke stemmer, så gi gjerne ett lite vink. Litt vanskelig å fjernskrive fra Drammen, men når ingen andre blogger om det så får jeg prøve å gjøre det beste ut av det.

  SvarSlett
 6. Ja, Therese toppet 3 bulder i finalen ikke 2.... Get you`re fact right:)

  SvarSlett