tirsdag 11. februar 2014

Magnus Midtbø intervjues om Neandertal-kjempingen

Magnus Midtbø forteller om forsøkene på å bestige Neandertal, en av verdens vanskeligste ruter, i dette intervjuet med det spanske klatremagasinet Desnivel. Ikke alle forstår spansk, men google-oversettelsen til engelsk fungerer helt fint.
Magnus er en av de ytterst få som har klatret grad 9b, og forteller om den mentale utfordringen med å prøve seg etter et førtitalls fall på denne ruta i hula Santa Linya som bare er førstebesteget av Chris Sharma.

Dette intervjuet førte forøvrig til at flere klatrere og et nettsted trodde Magnus hadde gått ruten. Det har han visstnok ikke, men venter på gode forhold. Jeg stolte på disse kildene, og la ut en sak om det selv i noen minutter, men jeg slettet den etter noen minutter siden gode venner fikk oppklart misforståelsen. Takk for det.
Oppdatert onsdag formiddag:
Derimot brukte UK climbing en natt på å trekke saken og beklage overfor Magnus, og RockandIce sendte ut saken i morges om bestigningen. 

4 kommentarer:

 1. FA! Sharma heiv seg etter ankeret

  SvarSlett
 2. Det er ikke bare i midt norge det er brannfare om dagen. Ild i tørt gress tendenser på facebook der en stund.

  SvarSlett
 3. Og nå rapporterer Desnivel og Escalar at Midtbø har klart det...med henvisninger til UKClimbing, hahahaha. Sirkelen er slutta:D

  SvarSlett
 4. Jau, nå står det både på Rock&Ice og UK Climbing, gitt...

  SvarSlett