tirsdag 8. juli 2014

Torsdag starter Magnus Midtbø og Jakob Heber Norum sommerens world cup-show

Kvalifiseringen for herrer er torsdag, mens Tina Johnsen Hafsaas starter sin kvalikk fredag. Lørdag er det livesendte seminfinaler fra 9.45, forhåpentligvis med alle tre.

Magnus var med i årets første verdenscup i Kina, og misset akkurat finalen sammen med andre flinke folk som Adam Ondra. For Tina er dette årets første store konkurranse, og spennende å se om hun kan komme seg noen hakk nærmere finalen etter semifinaler som bestenotering ifjor. For Jakob blir det spennende å se om han som vel første års senior er klar for semifinale, eller om han trenger noen konkurranser for å komme opp på det nivået.

Magnus har hatt mange sterke konkurranser i Chamonix, og tok tredjeplassen i 2011 mens det ble femte i 2012 og sjette i 2013.

Her er NRKs klipp fra konkurransen i 2011

Tina skriver forøvrig fine referater fra de internasjonale konkurransene, og her omtaler hun konkurransen og sesongen som kommer.

Svenskene stiller med fire klatrere, med junioren Hannes Puman som en spennende nykommer i seniorklassen. Deres beste konkurranseklatrer de siste sesongene, Matilda Söderlund, står over konkurranser i år pga skader tidligere og mye arbeid med studier og annet, skriver hun på sin blogg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar