søndag 7. desember 2014

To gull og fire sølv i junior nordisk


Lise-Marie Kvadahl fra Oslo klatreklubb vant søndagens finale i den yngste kvinneklassen i nordisk mesterskap i København. Bergljot Jullumstrø Hansen tok tredjeplassen. Dette er vel Lisas andre nordiske, i en alder av 15 år.

Endre Sandø Evensen slo Rolf-Martin Bjørngaard og Jakob Heber Norum i juniorklassen, i det som var en helnorsk pall (og uten noen svenske deltakere).

Leo Ketil Bøe kom likt med vinner Ymer Alber i gutteklassen, og var også lik i kvalikken. Han tapte på dårligere tid. Uansett en sterk prestasjon med tanke på Ymers gode internasjonale resultater.

Jon-Pål Hamre tok en solid andreplass i herrer klasse A, bare slått med noen flytt av svenske Hannes Puman, som har vunnet VM-gull i denne klassen.

Martine Limstrand gjorde en tilsvarende sterk posisjon i kvinner klasse A, bare et flytt bak Kajsa Rosén, som også fikk medalje i Junior-VM.

Svenskene ble beste nasjon med fire gull. Men det var små marginer med even-steven på Ymer og Leo, og Martine bare ett flytt unna gullplassen. Og det var ingen dansker og finner blant de beste.

Her er resultatene

3 kommentarer:

  1. Leo og Ymer ble skilt på tid, ikke dårligere kvalikresultat. Begge toppet begge kvalikrutene.

    SvarSlett
  2. Takk for rettelsen. Det burde jeg ha sett selv.

    SvarSlett
  3. Jeg kommer opp til 2 gull, 4 sølv og 2 bronse.

    SvarSlett