fredag 6. november 2015

Fra kjendistoppen til Himalayatopp

Her er fra Instagram-kontoen til Elisa Røtterud

Elisa Røtterud har hatt en spennende reise fra å være TV-kjendis til å nå i denne uken toppe ut på Ama Dablam i Himalaya.
Elisa var en av de lovende TV-stjernene rundt 2000, og har som ungdomssynd å delta i Robinson. Hun har siden hatt noen tv-roller, og npå er hun redaktør av Cosmopolitians norske utgave.

Mer interessant for denne bloggen er hennes reise inn i friluftslivet, med klatring og ekspedisjoner, som nå altså toppet seg med en bestigning av Ama Dablam. Den er en av de finere i Himalaya, og selv om høyden ikke er så imponerende med sine 6815 meter så er den både et solid klatrefjell og et av de mer avfotograferte toppene.
Ekspedisjonen var med et ekspedisjonsfirma, slik det er for de fleste.3 kommentarer:

 1. Er dette seriøst nyheter som er denne bloggen verdig?? Personlig har jeg alltid vært fan av borebloggen, da jeg har inntrykk av at du stiller prestasjonsmessige krav dersom en sak skal kunne verdiges en plass på bloggen din. Dette kunne Fri Flyt eller Vi Menn hauset opp til en stor sak, men at det skal omtales her på borebloggen synes jeg blir feil og devaluerer hele siden. Hva har du som redaktør å si om dette?

  Mvh Grinebiter og daglig leser av Borebloggen

  SvarSlett
 2. Takk for daglig lesing og gratulerer med selvinnsikten som gjør at du underskriver som grinebiter. Slapp av. Det er bare klatring. Ikke er det noen stor klatrenyhet, og strengt tatt ikke noen enorm kjendisfaktor. Men hvis du ser på et par andre av mine drøyt tusen blogginnlegg, så føyer det seg inn som et av flere litt mindre hyperalvorlige innspill. På linje med bloggposten at nå avdøde Bjørn-Eivind Årtun guidet Therese Johaug til topps på Mont Blanc og et par andre kjendissaker. Og litt mer alvorlig: Jeg syns det er kult at en kvinne som Røtterud blir gira på alpinisme og vinterklatring og gjør en Himalayatur.

  SvarSlett
 3. Hvorfor er det så mange grinebitere i klatringa? Er det noe med aktiviteten som gjør at man blir så grinete? Eller er dette bare siste krampetrekninger fra noen gamle netttroll? Jaja.. Setter pris på bloggen Geir Arne!

  SvarSlett