torsdag 12. mai 2016

Norges første buldremaraton utendørs i Østmark

28. mai kan man delta i Norges første utendørs buldrekonkurranse. Det er en gruppekonkurranse hvor man skal samle så mange poeng som mulig blant 150 utvalgte buldre i Østmarka.
Her kan du lese mer om opplegget fra arrangøren Østmarka Vel:
"Hvem er det beste buldrecrewet i Oslo? Østmarka buldremaraton er en lagkonkurranse hvor poenget er å klatre flest mulig buldreproblemer rundt om i skogen i løpet av en lang klatreøkt. Østmarka Vel har laget en liste på 131 buldreproblemer i området mellom Hellerudklippen og Ulsrudvann/Haraløkka og satt poeng på problemene. Poengsystemet gjør at sterke og mindre sterke deltakere skal ha like muligheter til å vinne konkurransen. Lagene skal bestå av tre klatrere, som gjerne kan være på ulikt nivå, kjønn, m.m. Laget som samler flest poeng gjennom bestigninger av buldreproblemer i det tidsrommet konkurransen pågår vinner.
Detaljert info, med regler og liste over problemer, finner du på denne linkenhttps://dl.dropboxusercontent.com/u/73646607/Invitasjon-buldremaraton2016.pdf

Påmelding gjøres på Østmarka Vels side på Facebook: https://www.facebook.com/events/1682438398645151/

Østmarka Vel er en gruppe klatrere på Østkanten som både tar litt ekstra ansvar for å pusse, registrere og presentere alle de fine bulderne i Østmarka, som vel gjør at Oslo kanskje har verdens beste buldring for en hovedstad innenfor bygrensa. De driver også klatrelåven i området, fet av de få ukommersielle buldreanleggene i Oslo, for både voksne og barn. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar