torsdag 19. mai 2016

Stor buldreklatrevegg selges billig i DrammenFor ett år siden lagde vi en bra buldrevegg for Drammen klatreklubb som en midlertidig løsning etter at byen i flere år hadde manglet et sted å trene innendørs for klatrere.

Hensikten var å få et bra sted å trene og hvor voksne og barn interessert i klatring kunne få buldret og gått korte ruter for barn, inntil det kom et fullverdig klatreanlegg som byens klatrere har ventet på i ti år. Vi gjorde det sammen med Crossfit Fønix. Det har vært en suksess på flere måter, blant annet med to aktive barneklatregrupper og en dobling av klubbens medlemstall etter at veggen kom.

Heldigvis kom det et flott klatreanlegg med Klatreverket Drammen allerede etter et år. Da faller grunnlaget for en egen buldrevegg bort, og klubben ønsker nå å selge veggen.

Her er en sak fra DKKs sider som beskriver veggen. Det er en bra og billig løsning for å få en ordentlig bra og enkel buldrevegg. Den er 4,40 meter høy, en vertikal seksjon på 4,8 meter lang og tre brattere vegger på 3,60 meter hver på 10, 20 og 30 graders overheng.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar