mandag 16. april 2018

Skilegenden Thomas Alsgaard en av flere nye spreke styremedlemmer i Norges Klatreforbund

Norges Klatreforbund fikk en av de mest kjente idrettsprofilene i landet, Thomas Alsgaard, som nytt styremedlem på helgens klatreting. Alsgaard er mer kjent som en av de beste skiløperne i Norge gjennom tidene, men har i mange år klatret og de siste årene også vært mer og mer ivrig med egen stor buldrevegg. For de som var med i NM i buldring i fjor, så var han også en dommerne på et av kvalikkbulderne. Han representerer Oslo klatreklubb.

Styret fikk også to nye supersterke klatrere. Martine Limstrand fra Bodø/Lofoten er varamedlem og var i flere år en av de beste juniorklatrerne. De siste årene virker det som hun har gått mer og mer over til tradklatring, fjellklatring og annen alpin moro. Eirik Birkelund Olsen var også en av de beste juniorene og klatret også bra i seniorklassen, samt har andrebestigning av Norges første 8c-rute Fryktelig i tvil.

Det er vel de som har markert seg mest. Også Hanna Bugge, som har organisert Girls on crack og mye annet fint, er med i det nye styret som nestleder. For å nevne noen av de nye.
Stein Tronstad fortsetter som leder.

Her er hele styret avbildet på facebooksiden til klatreforbundet. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar