mandag 13. april 2020

Tre nye 8B buldre rundt Oslo av Thilo, Stian og Alex...




Tre nye buldre på 8B-graden er etablert i påskehelgen av etablerte og nye sterkinger i Oslo-området.
På Kambo utenfor Moss i Trolldalen har Thilo Schröder gått en ny linje  “The Vision” aka. “How low can you go” som ligger til høyre for den andre 8B-bulderen Selvmordsblomster. Han har også gått et en ny /C? bulder uten navn sammen med Jon Pål Hamre, og en 7C bulder som har fått navnet Veps litt lengre nord rett utenfor Son på buldrestedet Kjøvangen, som vel egentlig ligger på Laksa. Her jobber han også på et ordentlig hardt prosjekt som det blir spennende å følge.

Stian Christophersen har rydda opp på Tokerud og gått Din Dean, også den gradert 8B. Han skriver på instagram at det er en av hans hardeste førstebestigning, han har tidligere førstebesteget Eurofighter-buldret på Steinene bak Luftsfartsverket i Røyken.

Og i Østmarka har polske Alex Raczynski gått Jetsun gradert 8B på den såkalte Hansenveggen innenfor Oppsal/Hellerud. Alex har blant annet jobbet som ruteskruer og gått 9a-ruter. Han gikk også en ny bulder, Liquid Swords, gradert 8A/+ på steinene ved Grønmo litt lenger sør i Østmarka.
Tidligere i påska gikk han også den spektakulære dobbelteggen «The Giddy Edge of Light», som jeg tror ticket inn på 7C+, ved Krokhol golfklubb. 

Bare for å runde litt av med nye og harde ting. Ifølge Thilo har han også repetert Jon Pål Hamres bulder Arvesyndens hull, grad 8A+ bak Skullerud skole i Østmarka. Jeg vet ikke helt når norgesmester Jon Pål gikk bulderet, men tror ikke det er så lenge siden. Så mye hardt denne våren hvor nye buldre og opprydning av prosjekter virker som valget til de sterkeste gutta. 



Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Stian Christophersen (@stianchristophersen)









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar