søndag 26. november 2023

Nordisk mesterskap med norsk dominans: Fem gull i led, tre gull i para

Her kan du se alle finalene i led. Det var ikke stream fra para-finalene. 

Norge dominerte nordisk mesterskap i led-klatring med fem av åtte seire, og dominerte fullstendig i de tre para-klassene. Unntaket var seniorklassen i led for herrer, hvor det for første gang i historien ikke var en eneste norsk deltaker. 

Ingrid Kindlihagen tok som forventet førsteplassen i kvinner senior, med god margin og uten stor konkurranse eller andre norske deltakere. 

Norge tok begge gullene i juniorklassen. Trym Landmark vant foran Per Ravlo Caspersen, og kom like langt som den svenske vinneren i seniorklassen - begge falt av topptaket etter en lang catch. 

Sunniva Øvre-Eide vant juniorklassen klart, i sitt siste år som junior. med Marte Myrland på 3. plass og fem andre norske i finalen. 

Emmelie Conders vant Youth A, og var også den eneste vinneren som toppet finaleruta. Anna Vivelid kom på 4. plass. I Youth A for menn ble Alfred Kirkebø beste norske med 4. plass. 

I den yngste klassen Youth B vant Ola Vekve med Finn M. Flemming på 3. plass for mennene mens Elrunn Grammeltvedt kom på 2. plass i kvinneklassen. 

Norge vant dermed fem gull, mens Sverige vant tre gull. 

I de tre paraklassene vant de norske stjernene med god erfaring fra VM og verdenscup Isak Ripmann vant gull i klassen for de med begrensinger i øvre del av kroppen, mens Sebastian Menze vant klassen for begrensninger i nedre del av kroppen, foran Fredrik Bjerkan og Dina Eivik. I klassen for synsbegrensninger vant Casper Rønning. 

Her er alle resultateneIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar