fredag 6. august 2010

Den mest attraktive sporten

Klatring er den sporten som gjør menn mest attraktiv, viser en merkelig studie som sikkert ikke har noe som helst med god forskningsmetodikk å gjøre. Men hva gjør man ikke for å muntre opp bloggen en sen kveldstime, og ikke føler seg sånn veldig interessant etter noen korte runder på kjellerveggen.

Ifølge de 6000 spurte, eller noe sånt noe, så mener litt over halvparten at klatring gjør menn attraktive (jeg bruker bevisst ikke et ord på fire bokstaver som begynner på s og slutter på exy, så slipper vi litt grisete søkemotorlesere her). Det er bedre enn ekstremsporter (hvilke?) og fotball, som følger på plassene bak.

Derimot er studien helt på jorden når den slår fast at menn ikke syns kvinnelige klatrere er så attraktive. Men da har de sikkert ikke spurt klatrerne, og ihvertfall ikke oss som har giftet oss med en som klatret.

Det jeg skriver her er selvsagt ren underholdning, og studien er neppe verdt det litt merkelige nettstedet den er publisert på. Men på den andre side så ligger golf nederst, og det gir jo en viss mening.

3 kommentarer:

  1. LOL. "Men på den andre side så ligger golf nederst, og det gir jo en viss mening." :-)

    SvarSlett
  2. Var det både kvinner og menn som ble spurt? Uansett, herlig å finne studier som kan løfte ens eget selvbilde opp til nye høyder! Lurer på hva slags appeal musikere har? Tror ikke jeg tør å prøve å finne det ut......

    SvarSlett
  3. Som det står i teksten, og som linken viser, så ble begge kjønn spurt. Menn var ikke like klare på at klatredamer er det beste, men det skyldes nok bare uvitenhet.

    SvarSlett