fredag 8. november 2013

Kan Tina vinne herreklassen og andre spennende dueller i norgescupen

60 personer deltar i norgescupen på Redpoint klatresenter lørdag, og det er flere spennende dueller.
I herreklassen stiller Tina Johnsen Hafsaas, som ellers har vært temmelig suveren i kvinneklassen de siste årene. Hun møter blant annet Jakob Heber Norum, som vant den europeiske ungdomscupen i Stavanger i høst. Og hun møter Hannes Puman, en av verdens beste juniorer og Geir Söderin, en av de beste svenske konkurranseklatrerne. Det blir tøff matching for Tina. Også Bror Morten Ranum er i klassen, han vant en av de siste norgescupene.

Yngre jenter får også tøffe dueller mellom Lisa-Marie Kvandahl, som både møter sin sterkeste utfordrer Bergljot Jullumstrø Hansen og den beste svensken Maja Hallgren. Men det er Lisa-Marie som ble nordisk mester og kom til finalen i EYC i Stavanger.

Yngre gutter blir også spennende dueller, med Kristoffer Klev og Leo Bøe som favoritter og med en svensk utfordrer som ble nummer fire i nordisk for juniorer i denne klassen - men da deltok ingen norske.

Jorun Rennan fra Gjøvik og Sunniva Eik Haave fra Oslo duellerer om seieren i den eldre jenteklassen i fraværet til Martine Limstrand som deltar i seniorklassen, men der er det også god svensk klatrer med.

Eldre gutter har nok Rolf-Martin Bjørngaard fra Volda som favoritt, men også Erlend Nundal fra Gjøvik og ganskje Pattrick Pedersen fra Drammen kan utfordre ham.

Kvinneklassen er åpen når Tina deltar med herrene, men Anine Eriksen fra Oslo og juniorklatrer Martine Limstrand fra Bodø kan bli en spennende duell.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar