mandag 17. mars 2014

Martin Mobråten repeterer 8B-bulder (og politiet blir tilkalt)

Martin Mobråten har vært på Oslo-tur (naturlig når en ser værmelding for Oslo og Trondheim) og repetert Selvmordsblomster på Kambo utenfor Moss. Dette er tredje bestigning etter at Stian Christphersen åpnet bulderen, og Kenneth Elvegård repeterte den før jul.

Her er den imponerende ticklisten på klatretjenesten 27crags.com

Bestigningen kommer rett etter at Thilo Schröther fikk førstebestigning av den andre 8B-bulderen på feltet, Sittstarten på Blå blomster.

Forøvrig i Kambo-kuriosa fra Facebook-profilen til Øyvind Ville Sæther, som forteller at politiet ble tilkalt til stedet på grunn av at det ifølge innringeren var "en sint rumener" under en stein". Men det var altså bare en frustrert klatrer på Selvmordsblomster-bulderen.

Når det gjelder Martin, så kommer denne på toppen av ganske mange 8B-bestigninger av buldre det siste året i utlandet, samt en førstebestigning på Vingsand som ihvertfall ikke jeg har registrert før. Og i vinter/vår har han allerede rukket å førstebestige to buldre gradert 8A+ og repetere et par til i Snillfjord. Så her snakker vi sterking. (Og da har vi ennå ikke minnet om 8c+bestigningen han gjorde i Spania ifjor)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar