lørdag 3. mai 2014

Oslo klatrklubb kuppet NC yngste junior, Kolsås vant seniorklassene

De to klatrklubbene i Oslo dominerte Norgescupen i Kongsvinger sterkt. Jakob Heber Norum og Tina Johnsen Hafsaas var faktisk de eneste av de vanlige finalistene som deltok i konkurransen av seniorene, og fortjener all ros for å stille opp i en inneklemt lørdag når krispe forhold og langhelg har lokket mange ute på virkelig stein og klatring.
Tarjei Hamre, som representerer Trondheim KK men nå bor i Oslo, var den eneste som kunne true Jakob, bare et halvt tak bak, i en norgescup hvor flere nye aktører fikk prøvd seg i finalen.

De yngste klassene hadde som vanlig fullt oppmøte av de beste klatrerne. Oslo klatreklubb vant begge: Lisa Marie Kvandahl vant igjen over Trondheims Bergljot Jullumstrø Hansen, mens Jens Kristian Aasmundsen vant denne runden over Le Ketil Bøe fra Bergen. Disse to duellene har preget norgescupene det siste året.

Jorunn Rennan fra Gjøvik klatreklubb vant foran Sunniva Eik Haave fra Oslo klatreklubb i eldre junior, mens Martine Limstrand sørget for at Tina slapp å klatre alene i seniorklassen istedet for å være favoritt i eldste junirklasse.

Eldre junior gutter ble klart vunnet av Brage Birkelund Olsen fra Tromsø foran Erlend Nundal fra Gjøvik KK:
Gjøvik tok dermed en gull og en sølv og i tillegg en bronsje i eldre junior jenter med Sara Sæther Jensen- og det er jo ganske imponerende for en liten klubb å hevde seg så bra. Tredje beste klubb etter de to fra Oslo.

Konkurransens kuriøse bidrag: Patrick Pedersen fra Drammen, og Oslo klatreklubb, slo klubbkollega Kristoffer Klev om tredjeplassen med fire sekunders bedre tid, etter at de klatret likt i de to kvalikkene og finalen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar