fredag 13. juni 2014

To jenter og åtte gutter til klatre-EM for juniorer

Det er et par nye ansikter i helgens EM i Edinbrugh for de yngre klatrerne i den norske troppen på ti. Kristoffer Klev fra Oslo klatreklubb og Baste Andesilic tror jeg ikke har representert norge i en større internasjonal konferanse. Ellers er det bare Martine Limstrand fra Bodø og Lisa-Marie Kvandahl fra Oslo KK som stiller opp for jentene. Og som i de  forrige konkurransene er det en stor gruppe gutter litt opp i tenårene som stiller i de to eldste klassene: Jakob Heber Norum fra Kolsås KK, Endre Sandø Evensen fra Bergen KK, Brage Birkelund Olsen fra Tromsø og Rolf-Martin Bjørngaard fra Sunnmøre Klatreklubb Volda.

Den norske troppen er en klatrer mer enn svenskene. Men så kan til gjengjeld Sverige håpe at topplasseringene fra den siste europeiske ungdomscupen i Imst for et par uker siden blir gjentatt i dette mesterskapet. Da vant Hannes Puman, mens Kajsa Rosen lå på delt førsteplass før finalen.

Den norske prestasjonen var var et stykke ned på listene, ingen var i nærheten av finale. Men det kan endre seg nå med litt erfaring for noen og kanskje mer topping mot denne konkurransen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar