onsdag 13. mai 2015

Følg Hannah, Tina og Kenneth i helgens Buldre-EM

I dag reiste tre norske representanter til Buldre-EM i Innsbruck som begynner 14. mai med kvalikk i klatrehovedstaden i Østerrike.. Kenneth Elvegård, Hannah Midtbø og Tina Johnsen Hafsaas representerer Norge. Thilo Schröter skulle også vært med, men hans tyske pass skapte problemer i Klatreforbundet selv om han har representert Norge tidligere.

Hannah er åpenbart den med mest mesterskapserfaring med sin svært uventede tredjeplass for noe år siden. Hun var tilbake i buldrecupen ifjor, og hadde noen sterke prestasjoner som hvis alt klaffet kunne vært nært en finale. Men det skal bli spennende å se om hun knekker koden som kan gi finaleplass på en god dag.

For Tina Johnsen Hafsaas har det vært en lang vei tilbake fra skader og sykdom, og seieren i siste norgescup i Lillehammer må ha vært en stor opptur. Spennende å se utviklingen i EM, selv om det vil være umenneskelig å forvente at toppnivået er inne igjen.

Kenneth Elvegård har prøvd seg i noen verdenscuper, og hans framgang de siste årene har vært imponerende. Men det er også et svært høyt nivå i buldring, og det skal bli spennende å se hv ordan utviklingen har vært.

Det kan man se på liveoverføringen til det internasjonale sportsklatreforbundet. Der vises semifinalene fra fredag kl.18. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar