søndag 3. mai 2015

Slik ble Martin Mobråten grisesterk og skadefri

Her er et intervju med Martin Mobråten på nettstedet Skadefri klatring, hvor han forteller om den voldsomme framgangen han har hatt de siste årene.

Martin forteller om hvordan han tok grep for noen år siden for å få fart på klatringen etter flere år med skader og litt vel ensidig trening og litt lite fokus på helheten. Resultatet kjenner alle på denne bloggen, han har prestert på internasjonalt nivå i både buldring og sportsklatring.

Skadefri klatring er et nettsted som har holdt på noen år, men som nå gjenopplives etter å ha ligget litt passivt de siste årene. Bak nettsiden står blant annet Stian Christophersen, som både er fysioterapeut og en av de beste klatrerne det siste tiåret både med ruter og med buldring.

Stian og Martin vokste for sikkerhets skyld opp omtrent samtidig  i Asker og begynte å klatre på slutten av 90-tallet. Martin ble raskt en av de beste, og har en av de yngste 8b-bestigningene i Norge da han gikk Marathon som 16-åring i 1997. Noen år senere kom også Stian opp til norsk toppnivå.
Så begge har solid grunnlag for å både klatre og uttale seg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar