søndag 28. januar 2024

Ingrid Kindlihagen nr.8 i stor buldrekonkurranse, tre norske i semifinalen


Bilde fra livefeeden fra Dockmasters 2024 på Youtube, hvor Ingrid går et bulder som flere av verdens beste konkurransebuldrere ikke klarte


Ingrid Kindlihagen var svært nær en finaleplass i en av de største buldrekonkurransene i Europa utenom verdenscupene, men endte på en sterk åttenplass blant noen av Europas beste buldrere. Også Sunniva Haave (11. plass) og Regine Storå (20. plass) kom til semifinalen i Dock Masters i Nederland. 

21 år gamle Ingrid, som representerer Haugaland Klatrelag, gikk tre av fire buldre, og hadde en hånd på topptaket i den fjerde semifinalebulderet men kom akkurat utenfor det sterke finalefeltet hvor flere av de beste i verdenscupen deltok. Det er et signal om at det kan bli en spennende sesong og kanskje med håp om semifinaler i verdenscupen, etter at hun ble norsk mester i 2023 og tok enda en andreplass bak Sunniva Haave i Nordisk, men hvor litt skade stoppet de sterkeste internasjonale prestasjonene.  

Finalen er i kveld, og samler flere av de beste europeiske kvinnelige buldrerne minus de aller beste franske, tyske og slovenske buldrerne. 


2 kommentarer:

  1. Sunniva Haave er nordisk mester i 2023, Ingrid kom vel på 2 plass.

    SvarSlett
  2. Takk. Har endret. Hva tenkte jeg på, jeg kommenterte jo på livestreamen fra konkurransen at enda en gang har Sunniva knepet seieren rett foran Ingrid.

    SvarSlett