søndag 17. juni 2012

Robin Mjelle og Tina Johnsen Hafsaas vant Buldre-NM

Robin Mjelle fra Bodø vant den nordnorske duellen mot Eirik Birkelund Olsen fra Tromsø i finalen i Buldre-NM i Tromsø.
Tina Johnsen Hafsaas vant lite overraskende finalen.
Mjelle var en av finalistene fra fjorårets sterke NM-konkurranse i Trondheim, men ellers var det ingen av de som har gjort det best fra de to siste NM-finalene med.

Tina var skadet sist NM, og fjorårets vinner Maria Davies Sandbu var ikke med. Den spennende duellen mellom disse, for ikke å snakke om supersterke Therese Johansen og tidligere EM-bronsjevinner Hannah Midtbø, har derfor norsk konkurranseklatring tilgode.

Martine Limstrand fra Bodø vant som ventet juniorklassen, etter at hun tidligere i år ble nordisk mester i yngste klasse og prøvde seg i den europeiske ungdomscupen for noen uker siden.

Anders Kvåle Farestveit fra Sogndal vant juniorfinalen.

Resultatlisten bar ellers preg av sterk deltakelse fra Tromsø og tilsvarende lav fra mange av de ellers sterke miljøene, med unntak av det gode juniormiljøet i Trondheim som tok de to første plassene i yngre junior og vant yngre junior for kvinner. 

Mandag: Nå ligger resultatlistene ute og her er noen fine bilder på klatreforbundets side.
Jeg har ikke klart å finne noen resultatlister på nett ennå, så dette er plukket fra klatreforbundets facebookside hvor resultatlisten har blitt avfotografert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar