mandag 13. april 2015

Siste sjanse til å prøve å bli med i første World Cup i NorgeTil helgen er det norgescup i Lillehammer, som også fungerer som uttakskonkurranse til historiens første World Cup i klatring i Norden. For de beste fra konkurransen på den nye konkurranseveggen til Tyrili klatring blir tatt ut til å møte alle de beste konkurranseklatrerne i verden som møtes i Stavanger.

For juniorene er det også en ekstra grunn til å delta, siden juniorkonkurransen er en del av de store ungdomslekene på Lillehammer.

Juniorene klatrer lørdag, mens seniorene gjør det på søndag.

Her er info og påmelding.

Foreløpig er det over 100 påmeldte, og spesielt på seniorsiden er det flere som ikke er faste gjengangere. Blant annet deltar landslagstrener Stian Christophersen, Martin Mobråten og Maria Davies Sandbu er tiltabke etter en laaaang klatretur verden over, Stavangers evigunge Jan Eivind Danielsen stiller opp igjen etter at han overrasket alle med sølv i NM i Stavanger for snart tre år siden, Henning Wang er tilbake etter en lang vinter med 8c-bestigninger i Spania.
Til gjengjeld mangler både Magnus og Hannah Midtbø på påmeldingslisten så langt, så det blir spennende å se om de også deltar. Heller ikke solide kort som Sindre Sæther eller John Henry Nilsen er på påmeldingslisten - ennå ihvertfall.

Det blir streaming fra konkurransen på nettsidene til tyrili og her er tidsplanen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar