fredag 29. april 2016

Fem norske medaljekandidater til nordisk mesterskap i buldring

Hannah Midtbø er favoritt til helgens nordiske mesterskap i buldring i København, og kan vinne hvis bulderne er bratte og harde nok. Mie Kastet og Tina Johnsen Hafsaas kan også ha et håp om pallplass på en god dag.

Av herrene er nok den finske stjernen Anthony Gullsten favoritt, men Thilo Schröter kan utfordre ham og det blir også en spennende duell mot Martin Mobråten om pallplassene.

Av kvinnene er nok svenskenes nye stjerneskudd Kajsa Rosén favoritt etter at hun vant sist etter sin sterke 8b+ eller 8c-onsight i Spania. Men sist var det mye sva og loddrette buldre. Blir det brattere så kan Hannah med sin styrke vel så gjerne vinne.

Det er også en sterk finsk kvinne Anne Liina Laitinen som kan konkurrere om pallplass, og også en god dansk buldrer i Katrine Vandet Seilling som også kan utfordre i en finale.

Finnene har en medaljekandidat til i Ilari Kelloniemi, som tok tredjeplassen bak Thilo i Finland sist, og danske Bjørn Iisager kom såvidt utenfor pallen og er nå på hjemmebane i hallen hvor han er sjefsrutesetter. Svenske Hannes Puman er det svenske håpet, selv om jeg aldri ville avskrevet en Erik Grandelius.

Konkurransen streames. Kvalifiseringene starter 12 og finalen er 19. Stedet er Copenhagen Boulders, et flott og stort sett med mye fine vegger av ulik bratthet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar