onsdag 12. juli 2017

Følg Tina Johnsen Hafsaas i semifinale i verdenscupen


Her kan du følge verdenscupens semifinale torsdag klokka 11.

Tina gjorde en av de sterkeste norske kvinneprestasjonene i internasjonal konkurranseklatring med sin andre kvalikkrute i verdenscupen i Chamonix i Frankrike onsdag. Bare åtte kom før henne, og sammen med en litt svakere førstekvalikk ga det henne en 15.plass og semifinaleplass. Hun ligger bedre an enn flere av finalistene i verdenscupen sist helg hvor Tina ikke helt hadde dagen.

Tina ble beste nordiske kvinne, siden Kajsa Rosen heller ikke denne gang kom til semifinale - tiltross for at hun klatret 8c+ bare for noen uker siden.

I herreklassen er ikke kvalikkene ferdig, men Hannes Puman fra Sverige går selvsagt videre etter å ha toppet første kvalikke sammen med et dusin andre klatrere. Han kom akkurat ikke til finale sist helg, et halvt tak og litt rutine unna en finaleplass.

Dermed er det bare å glede seg til torsdagens semifinale, hvor Tina med maks utbytte kan kjempe om en finaleplass.

Jeg har ikke helt oversikten over norske kvinneprestasjoner i verdenscupen, hvor både Hannah Midtbø, Maria Sandbu, Linn Karin Stendal og Gry Hansen har plassert seg blant de 20 beste. Men jeg tror ingen har vært blant topp ti i taukonkurranser.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar