onsdag 9. mai 2012

Nye, harde ruter i Bohuslen og mini-fører

18. mai kommer det en mini-fører for nye ruter i Bohuslen, skriver Petter Restorp og Hanna Mellin på bloggen til sitt overnattingstilbud Klattertorpet.
Klippen tar for seg de mest populære klippene  Vettekullen, Välseröd, Häller, Hallinden, Nordens Ark, Brappersberget och Galgeberget.
Mini-føreren er i påvente av en mer fullstendig revisjon av føreren for Bohuslen, som både er ti år gammel, delvis utdatert og utsolgt.

Ellers er det kommet et par nye og spennende ruter på Lille  Galgberget, et av de kompakte og mer populære klippene i området.
Oskar Alexandersson har gått en ny 9- på naturlige sikringer, Skrekkpropaganda. Den starter i Bjørn Eivind Årtuns Dangan runner, men går ut til venstre etter starten, for de som er godt kjent. "Whoop whoop, en ära att få tillföra en supercool led till mitt absoluta favoritberg, Galgberget. 6te ledpresset. Läskigare än vad det egentligen är..., skriver han på sitt scorecar på 8a.nu.
Einar Landmark og Eivind Nagell gikk også en ny rute, Hokus Fokus (grad 8) som går fra starten av Døv for en dag til slutten av Dangan runner.

2 kommentarer:

  1. Hvilken linje er den nye på Galgberget Bore? Er det den tynne sømmen til høyre om Abra Kadabra? I så fall er jo det utrolig imponerende!

    SvarSlett
  2. Linjen til Oscar er ikke den til høyre for Abra K.(eller Fokus som svenskene kaller den). Den er nok enda hardere, selvom selsamme Oscar mener den også er gjørbar. Den han har gått starter sammen med Dangan Runner for så å bryte av til venstre.

    SvarSlett