lørdag 25. oktober 2014

Her kan du følge norgescupen live og med resultater

All ros til enda en arrangør av klatrekonkurranser i Norge. Norgescupen i Orkanger skjer ikke bare på en fantastisk ny vegg, som vi som bor i langt større kommuner bare kan drømme om. Konkurransen er som vanlig svært bra laget for at eksterne også kan følge med.
Her er livestreamen (se og lær svenske kolatrekonkurransearrangører som ikke engang klarer dette til nordiske konkurranser)

Her er fortløpende dekning av resultatene

Som vanlig stiller nesten alle de beste tenåringene opp i sine klasser, med et par unntak. I seniorklassen stiller med ett unntak ingen av de beste opp. Men alle ære til Endre Sandø Evensen fra Bergen som har tatt turen til Orkanger. Han skal blant annet konkurrere mot Andreas Klarström, som ellers har markert seg mest med storveggsklatring, støtende kileklatering og isklatring, og i det siste også hardt sportsklatring i Flatanger.
Kvinneklassen er fullstendig åpen, uten noen deltakere som har vært på pallen før og jeg tror knapt noen av dem har vært med i norgescuper heller. Men med en fransk klatrer, og det kan jo alltids åpne for overraskelser. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar