fredag 3. oktober 2014

De sterkeste tenåringene til buldre-nordisk i helgen

Ni norsk juniorer deltar i helgens nordiske mesterskap i buldring som Solna Klatreklubb arrangerer. Totalt stiller 80 deltakere i konkurransen på Klättersenteret

Oslo klatreklubb har flest deltakere med Sunniva Eik Haave, Ingrid Helene Amundrud, Lisa-Marie Kvandahl og Jens Kristian Hagaseth Aasmundsen. Leo Ketil Bøe og Endre Sandø Evensen stiller fra Bergen klatreklubb. Martine Limstrand fra Bodø klatreklubb. Jakob Heber Norum fra Kolsås klatreklatreklubb, Rolf-Martin Bjørngaard fra Sunnmøre klatreklubb og Brage Birkelund Olsen fra Tromsø klatreklubb. Det ser ikke ut til at de ferske juniornorgesmestrene Bergljot Jullumstrø Hansen og Jon Pål Hamre fra Trondheim stiller, og heller ikke Marte Håkenstad-Bråten fra Lillehammer. 

De møter blant annet Hannes Puman, fersk juniorverdensmester, og Kajsa Rosen og Katrin Amman som tok tredje og fjerdeplass i samme VM. 

Her er deltakerlista.  Dessverre står det ikke noe om streaming av finalene. Her er svenskene v'ært ordentlig i bakleksa sammenlignet med norske arrangører de siste årene. Ved tidligere nordiske konkurranser har det også manglet liveoppdatering, og det har tatt evigheter å få noen resultater. Så får vi se om det er bedre i dette mesterskapet. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar