søndag 27. september 2015

Tina Johnsen Hafsaas bedre enn Tyskland, Russland, Sveits, Spania, Canada, for å nevne noen

Og Tina Johnsen Hafsaas klatret likt med den beste britiske klatreren og hadde bare en italiensk klatrer foran seg da hun ble blant de 20 beste i søndagens semifinale i Puurs. Selv med to års sykdom og skader, som fremdeles plager henne, klarte Tina å passere flere andre i semifinalen.

Hun slo også de to russiske kvinnene som har vært i verdenstoppen i flere år. Så når man ser hvilke land som har bedre plasserte klatrere, så koker det ned til ti land og det er bare de store konkurranselandene Slovenia, Frankrike og Østerrike som har mange utøvere foran henne på resultatlista.

Tina ser heller ikke ut til å ha hentet seg helt inn fra kyssesyken som har holdt henne nede i over ett år. Etter verdenscupen i Stavanger skriver hun at hun brukte et par uker på å hente seg inn. Så det gjør søndagens prestasjon ikke  i mindre solid.

Lagt til i ettertid: Hun har også omtalt semifinalen på facebook, og mye tyder på at hun hadde mer å gå på:" I fell off feeling completely fresh half way up the semi final because of a tiny mistake. It's frustrating, I gotta admit that, but at the same time I'm just happy I was able to enjoy the day. Climbing on a bad day like yesterday is not fun. Everything hurts and everything is stressful, and I forgot why I was there. But today my body was working with me and I was reminded of how much I love to compete." 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar