mandag 14. november 2011

Tre 8B buldret av Robin Mjelle i Sveits på en uke

Robin Mjelle fortsetter å buldre grisehardt. På en uke etter NM har han gått totalt 3 buldre gradert 8B.

De to første blogget jeg om tidligere i dag, men bare i dag gikk han enda en: La reve de faire i Sustenpass. Det er en klassiker gått av Fred Nicole. I tillegg gikk han PitBull (grad 8A+ buldregard) og Reve de Mario (buldregrad 8A) i Osogna ved Cresciano.


Her er en video fra han går PitBull
I den forrige bloggposten er det henvist til to til. Så det mangler ikke på videodokumentasjon.

Helt sikker er jeg ikke her, men jeg tror det bare er en håndfull norske klatrere som har klatret så mange 8B-buldre i sitt liv, og å gå det på så kort tid er imponerende.

4 kommentarer:

 1. Stemmer det..
  Kun 6-7 stk norske har gått B

  SvarSlett
 2. Hadde vært interessant med en oversikt over alle norske bestigninger av 8B eller hardere. Det er vel ingen andre nordmenn som har gått så mange 8B som Mjelle eller? Og kun en som har gått noe hardere (Midtbø med Blood Redemption)

  SvarSlett
 3. Nå har vel Eivind Wang også gått 8B+, jeg vet ikke om flere har gjort det. Det er såpass mange tause og sterke menn i den kategorien at jeg ikke helt tar sjansen på en slik liste. Anyeone?

  SvarSlett
 4. Enig i at en slik liste absolutt burde finnes. Ikke så mange tause og sterke da, 6-7 stk. sterke sier anonym1, og ikke alle disse er tause. Går an å kontake disse direkte.

  SvarSlett