fredag 21. august 2015

Følg Tina, Martin og Magnus i semifinale fredag kveldHer kan du følge semifinalen fra klokka 19, med tre norske klatrere i aksjon.


Magnus Midtbø plasserte seg trygt blant de beste i kvalifiseringen, og Tina Johnsen Hafsaas er klar for semifinalen etter sterk klatring i de to kvalifisieringsrutene i den første verdenscupen på norsk jord. Magnus toppet den første ruta, som en av fire, men kom akkurat ikke til topps på den andre og det var endel som gjorde det. Så alt ligger til rette for at Magnus kan klare en finaleplass i kveld hvis alt klaffer, og gjøre en sterk finale i morgen.

Martin Mobråten er (såvidt jeg kan se) også klar for den 26. og siste plassen i semifinalen, men et lite forbehold på at det er en klatrer som ikke er i mål ennå.

Maria Davies Sandbu ble nest best av de norske, men dessverre to plasser unna semifinale. Stian Christophersen var også i nærheten av en semifinale, men ikke innenfor. Lisa-Marie Kvandahl var tredje best av de norske, på 33. plass sammen med et par av de beste svenske seniorkvinnene.

Her er resultatlistene

Sverige har to klatrere i semifinalen. Kajsa Rosen er på topp ti og kjemper for andre gang om en finaleplass og er sommerens store stjerneskudd på internasjonal konkurranseklatring. Hannes Puman kom i semifinalen på 24. plass, et par flytt foran Martin Mobråten.

Lagt til kl.16: Tina har skrevet en sak for Norsk klatring om kvalikken, hvor hun selv deltok. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar