lørdag 29. august 2015

Jon Pål Hamre beste norske juniorherre i Buldre-VM.

Jon Pål Hamre fra Trondheim gikk en bulder og fikk et sonetak, og endte på 36. plass i eldste juniorklasse i VM i buldring for junior i Arco.
Jakob Heber Norum fikk to sonetak og en 46. plass.
Brage Birkelund Olsen fikk et sonetak og 50. plass.
Rolf-Martin Bjørnsgaard fikk 63. plass.

I klasse A, for gutter 16-17 år, fikk Leo Ketil Bøe 69. plass.

Klatreforbundet skriver på facebook at det var veldig harde problemer, og at det var svært lange ventetid for flere utøvere i stekende varme. Så langt fra de beste forholdene for å prestere bra, med andre ord. Det samme melder 8a.nu, som skriver at i flere av klassene var det nesten ingen av deltakerne som fikk gått noen bulder. Så de norske deltakerne var ikke alene om å mette melde endel pass. Høres ut som en solid organisasjonstabbe med altfor harde buldre og altfor lange ventetider.

Svenskene fikk to blant de ti beste i kvalikken. Ymer Alber ligger på en sterk 4. plass etter kvalifiseringen i den yngste klassen. Hannes Puman fikk en 8. plass i juniorklassen. Søndag er det semifinale (jeg bommet på denne beskrivelsen i første versjon av saken, trodde det gikk rett til finale.)

4 kommentarer:

 1. Først er det semi final med de 20 beste...
  For jentene: Lisa-Marie er på 30., Martine og Bergljot er begge på 41.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Jentene er omtalt i egen bloggpost dagen før. Semifinale hadde jeg glemt, tror det er nytt av året for juniorene. Så det blir spennende å følge de to svenske juniorene der.

   Slett
 2. Takk. Men han står som 99-årgang og stiller da i 16-årsklassen.

  SvarSlett