søndag 18. september 2011

Sølv til Jakob Heber Norum i europeiske buldrecup for ungdom. 4.plass til Sandbu

Mens Tina Johnsen Hafsaas dessverre ble skadet under oppvarmingen, så gjorde Jakob Heber Norum en ny og sterk konkurranseplassering. Han fikk 2. plass i helgens buldrekonkurranse i den europeiske ungdomscupen. Jakob detlok i den yngste gutteklassen, for de som er 14-15 årsklassen.

Maria Davies Sandbu fra Trondheim fortsetter også å imponere. Hun fikk fjerdeplass i den eldste juniorklassen, og bekrefter at hun er en av de sterkeste jentene. Det er hennes beste internasjonale resultat, selv om hun også kom i finalen i Junior-VM og fikk 6. plass i en ungdomscup-konkurranse i august.

Jakob markerte seg for alvor internasjonalt da han som den store overraskelsen kom på delt andreplass i finalen i Junior-VM, men havnet på fjerde på grunn av en dårligere kvalifisering. I mai fikk han også 3. plass i den europeiske ungdomscupen på tauklatring.

Ved siden av Magnus Midtbø, Hannah Midtbø og Tina Johnsen Hafsaas er han den eneste som har vært på pallen i et internasjonalt mesterskap (utenom nordisk).

Han er også nordisk mester i sin klasse både ifjor og i år.

Og bare for å ha nevnt det: Han har også markert seg utendørs i år med sin første nier i sommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar