lørdag 3. desember 2011

Godset-kaptein Alexander Aas prøver klatring i Drammen

Okei, dette er en tynn bloggpost. Men her er Strømsgodsets kaptein Alexander Aas på buldreveggen til Drammen klatreklubb på Kjøsterud ungdomsskole. Han tester veggen og får prisen som årets Godset-spiller. Ikke spør meg hvorfor dette skjer på klatreveggen, jeg er bare redaktør, men han får ihvertfall prøvd klatring sammen med Reidar Johnsen - et av de unge klatretalentene i Drammen.

For de som syns dette ser ut som et litt spinkelt klatreanlegg for en av de ti største byene i Norge, så er nok det en riktig observasjon. Drammen er den klart største byen i Norge uten et fungerende klatresenter.

4 kommentarer:

 1. Øh. Hva med trondheim?
  Utehallen er jo et møkkamakkverk, buldrebunkern er bare buldring, og dragwall er kun for studenter og professorer.

  SvarSlett
 2. Trondheim: Til gjengjeld er Buldrebunkern fantastisk bra da. Lapseru litt på dem høye bulderne så fåru pump så det holder. Jeg er ikke en buldrer, men er veldig fornøyd.
  Verd Utehallen: enig, ligg unna.

  AA

  SvarSlett
 3. Helt enig, Geir Arne.

  Kommer selv, mest sannsynlig, til å bosette meg i området om noen få år, og det er bemerkelsesverdig at en by som Drammen ikke har bedre klatrefasiliteter. Spesielt med tanke på miljøet i områdene rundt, og den fantastiske klippeklatringen området har å by på. Det er også ganske spesielt å tenke på å pendle inn til Oslo for å få kvalitetsinneklatring, da dette vil være rimelig uaktuelt mtp tidsbruk og det praktiske.

  La oss håpe det kommer med tiden!

  Mvh
  Jørgen Jevne

  SvarSlett
 4. Når det gjelder Trondheim: Buldrebunkeren ser veldig bra ut, og Dragwall er en vegg selv om den bare er for akademia. Har klatret en norgescup der, og den er vel grei nok. Men det er også pussig at det ikke er noe ordentlig i trondheim. Det som har vært der har vel hindret etableringen av noe bedre.

  Til Jørgen: Velkommen skal du være. Håper det har blitt bedre til da.

  SvarSlett