fredag 9. mars 2012

Nordisk mesterskap i buldring i helgen, uten de beste norske

I helgen er det nordisk mesterskap i buldring i København, uten de beste norske fra NM-finalen i høst. Men regjerende mester Tina Johnsen Hafsaas fra fjorårets mesterskap er med, så er spørsmålet om den alvorlige albueskaden i høst har svekket styrken i møtet med den supergode svenske klatreren Matilda Söderlund.
Hun er eneste norske i kvinner senior. Fjorårets norgesmester Maria Davies Sandbu og Therese Johansen - en av verdens aller beste buldrere - har ikke meldt seg på konkurransen.
I herreklassen er verken Magnus Midtbø eller noen av de tre neste på listen fra norgesmesterskapet i høst med på konkurransen. Men Robin Mjelle kan gjøre det sterkt, med tanke på alle buldre gradert 8B han gikk på et par uker som han gjorde i Sveits sent i høst. Robin Mjelle har også meldt avbud,l og Stone Monkey.dk melder at Nalle Hukkatavail ikke rakk å komme fram. Men han møter den finske superbuldrerne, Anthony Gullsten.
Jakob Heber Norum er en favoritt i sin juniorklasse.
Her er påmeldingslista.
Her blir finalene streamet søndag, Ser ut til at Jakob, hvis han går til finalen, skal på søndag 10.40

2 kommentarer:

  1. Robin deltar ikke.
    Kenneth M.

    SvarSlett
  2. Anders Henneberg9. mars 2012 kl. 22:23

    Hvis man vil se hvordan kvalifikationenerne går i morgen, kan man chekke live-blog på www.stonemonkey.dk. Der vil blive lagt billeder og video op i løbet af dagen både lørdag og søndag.

    SvarSlett