fredag 5. august 2011

Se Jens Stoltenberg klatre på Romsdalshorn før terroren rammet

Det er en forferdelig kontrast mellom de begravelser Jens Stoltenberg og mange av oss andre deltar i om dagen etter terroraksjonen, og dette bildet fra alpinguide Nils Nielsen med statsministeren på toppen av Romsdalshorn på bloggen hans. Bildet viser statsministeren på den flate toppen med Trollveggen i bakgrunnen, bare dager før den forferdelige terroraksjonen som har preget alt og alle siden.
- It was a beautiful day, clouds down low and perfect blue sky up high. The Prime Minister was impressively fit and climbed well for being such a busy man, skriver Nils på bloggen sin.
Det har vel vært omtale av turen allerede, men jeg hadde ikke fått den med meg før nå.
For de som ikke kjenner Nielsen, så er han vel selv blant de sprekeste alpinistene vi har hatt med mange og raske bestigninger i Alpene, Patagonia og også en lang og snøfylt tur til Alaska i våres.

Og mens jeg skriver dette, så har akkurat nyhetskanalen vist bildene av Jens som holder en av de mange minnetalene, idag for Monica Elisabeth Bøsei, og sier de mange ordene som har økt nasjonens respekt. Og det er nesten litt godt å tenke på at han fikk seg en fin tur før helvetesterroren satte inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar