lørdag 13. august 2011

Tre norske til finalene i europeiske ungdomscupen

Tina Johnsen Hafsaas ligger på tredjeplass før finalen i sin klasse i den europeiske ungdpomscupen i Imst lørdag etter de to kvalifiseringsrutene.
Maria Davies Sandbu ligger på åttendeplass i juniorklassen. Her ligger svenske Matilda Söderlund på en femteplass.
Jakob Heber Norum ligger på delt syvendeplass sammen med en håndfull andre. Hvis jeg har regnet riktig, så betyr det at alle tre skal klatre finalene. Det tror jeg er en bredde vi ikke har sett før, selv om alle tre har gjort det bra før. Tina fikk til og med andreplass, etter superfinale, for to uker siden. Da tapte hun mot bronsjevinneren fra Senior-VM tidligere i sommer. Jakob fikk tredjeplass i en konkurranse i den samme cupen i mai i Edinburgh. Sandbu har vel en åttendeplass som sin bestenotering, noe hun fikk både i junior-vm og en ungdomscup i fjor.

Jon Pål Hamre deltok i den yngste klassen, jeg tror for første gang, og kom et stykke ned på listen. Slik det ofte er den første gangen, og så går det ofte bedre.

2 kommentarer:

  1. Sterkt internasjonalt felt ?....
    Mangnus er Worldclass, ok.. men Resten av det intrnasjonale feltet er vel mere som Carola på turne på Romeriket.

    SvarSlett
  2. Du har vel lagt inn kommentaren på feil bloggpost? jeg vil tro du mener DWS-konkurransen i Arendal, hvor jo magnus vant. Det er med vilje jeg skrev sterkt internasjonalt felt, og ikke verdensklasse. Men Steve McClure har klatret noen av verdens hardeste ruter, Adrian er en av de bedre engelske, og Macus Jung har klatret 9a?. Berta Martin har klatret 8b+ og en haug med niere i spania, og er et sterkt navn. Men Romerriket? Tenkte du på Romerike?

    SvarSlett