mandag 30. mai 2011

Nytt buldrefelt i hule i Røyken, Enden av regnbuen

I Røyken har noen sterkinger fått fram en rekke nye buldre den siste uka, på det nye buldrefeltet som omtales som Storhella og Enden av regnbuen. Bulderne ligger litt nord for Røyken stasjon, med andre ord ikke så langt unna Hyggen og Lahell litt inni landet, for de som ikke er mer kjent enn som så på de kanter. Og for de som er ekstra kjent, så ligger den ikke så langt fra buldringen på Luftfartsverkets parkering, en drøy kilometer på den andre siden av riksvei 23

Her ligger det en fører på et nytt buldrenettsted ,Wikibulder - som er en internasjonal side hvor det foreløpig er fører for dette stedet og et par steder i og utenfor Fredrikstad.

Foreløpig er det gått et drøyt dusin problemer i den store hula og på veggene og steinene rundt, og ifølge føreren er det rom for mye mer for de som tar med seg børste og pågangsmot. De hardeste er signert Morten Gulliksen og går opp til grad 8a, mens Stian Christophersen, har gått en gradert 7C.
 
Her er et bilde av hula jeg fant på nettet:
 
Dette ser ut til å være et interessant tilskudd til buldringen vest for Oslo, ved siden av de etablerte feltene på Kolsås, Vardåsen, det litt puslete ved parkeringen til Luftsfartsverket, samt de som ligger bortenfor Drammen (800 meteren og Solbergåsen).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar